• Čeština
  • Deutsch
  • English
  • Français
  • Slovenčina
  • Русский
  • Polski
  • български
  • Azərbaycanca

SPOLUPRACUJEME:

Skanska Mercedes Dopravný podnik mesta Košice DAF Tatra ŽSR Dopravní podnik města Brna Renault MAN Scania
© SaZ s.r.o. 2023
  • Mercedes Tramliner

RENAULT 2 NP

Renault 2 NP je speciální silniční vozidlo vybavené zvedací nůžkovou pracovní plošinou a úložným prostorem pod ní. Je určeno pro jízdu a práce na silnici a na zpevněných plochách a pro práce ve výškách v dosahu pracovní plošiny. Blokování pružení zadní nápravy vozidla zabezpečuje stabilizaci vozidla při práci s pracovní plošinou. Zvedací nůžková plošina umožňuje provádění oprav a dalších údržbových a montážních prací na objektech nacházejících se v pracovním prostoru plošiny. Je určena především pro práce na trolejovém vedení. Dále je možné toto vozidlo použít pro všechny druhy oprav, které je nutno realizovat ve výškách (např. opravy osvětlení, opravy a nátěry ocelových konstrukcí atd.). Nůžková pracovní plošina 2NPi 500 umožňuje neomezené otáčení kolem své osy. Součástí vozidla je pracovní dílna a uzamykatelné boxy s bočním přístupem na přepravu a uskladnění materiálu a nářadí.

Renault 2 NP je speciální silniční vozidlo vybavené zvedací nůžkovou pracovní plošinou a úložným prostorem pod ní. Je určeno pro jízdu a práce na silnici a na zpevněných plochách a pro práce ve výškách v dosahu pracovní plošiny. Blokování pružení zadní nápravy vozidla zabezpečuje stabilizaci vozidla při práci s pracovní plošinou. Zvedací nůžková plošina umožňuje provádění oprav a dalších údržbových a montážních prací na objektech nacházejících se v pracovním prostoru plošiny. Je určena především pro práce na trolejovém vedení. Dále je možné toto vozidlo použít pro všechny druhy oprav, které je nutno realizovat ve výškách (např. opravy osvětlení, opravy a nátěry ocelových konstrukcí atd.).

Nůžková pracovní plošina 2NPi 500 umožňuje neomezené otáčení kolem své osy. Součástí vozidla je pracovní dílna a uzamykatelné boxy s bočním přístupem na přepravu a uskladnění materiálu a nářadí. Celá plošina může být vybavena systémem osvětlení pro práci v noci. Plošina může být vybavena elektropohonem z přídavných baterií pro práci bez nastartovaného vozidla. Ovládání zabezpečuje dálkové rádiové ovládání, v případě poruchy je možno použít i nouzový kabelový ovladač. Vozidlo je dále možno vybavit kamerovým systémem CCTV, hledáčkovými světlomety ovládanými z kabiny atd.

    Meno *

    E-mail *

    Telefon

    Vaša správa

    Potvrdzovací kód

    captcha